Categorii
Soluție plată

Biomedics


Ordonează după :


Lentile de contact Biomedics

Lentilele de contact Biomedics de la CooperVision includ cele mai noi tehnologii în materie de lentile de contact. CooperVision este o companie relativ nouă în domeniul opticii, însă a crescut foarte repede, având o gamă variată de produse.

Acestea sunt create din materiale inovative și au un design unic ce duc la un confort ridicat și o purtare sigură. De asemenea, marginile rotunjite ale lentilelor vă oferă o vedere the precizie. Tehnologia avansată ce folosește Aberration Neutralising System™ asigură o potrivire perfectă și o senzație de confort la purtarea lentilelor de contact cu înlocuire zilnică. Lentilele de contact zilnice din gama Biomedics au un design fin ce minimizează formarea de depuneri și păstrează senzația de confort pe tot parcursul zilei.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de lentile BioMedics produse de CooperVision, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin Poșta Română indiferent de valoarea comenzii, sau prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre: