Categorii
Soluție plată
Detalii produs


AoSept Plus with HydraGlyde (90 ml)

29,90 lei
AoSept Plus with HydraGlyde (90 ml)
Informații referitoare la disponibilitatea produsului vor fi afișate după selectarea parametrilor.


FAN

2-5 zile
15RON (gratis peste 149RON)

Plata la livrare


Posibilitatea de plată la livrare

Soluția AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oferă o curățare puternică având un efect de triplă curățare.

 • AoSept® Plus este o soluție puternică de curățare datorită HydraGlyde® Moisturizing Matrix. Hydraglyde® oferă un confort ridicat, întrucât crează o peliculă umedă pe lentilă ce se menține o zi întreagă. Puteți observa mici bule atunci când soluția AOSEPT® HydraGlyde® PLUS este activată.

  ATENȚIE: Soluția de curățare și dezinfectare AOSEPT PLUS cu tehnologia HYDRAGLYDE Moisture Matrix este pe bază de peroxid de hidrogen 3% și este recomandat să fie folosită cu lentile de contact moi (hidrofilice) sau cu cele rigide gaz permeabile (RGP). În timpul procesului de curățare, peroxidul de hidrogen se neutralizeaza în suportul special pentru lentilele de contact, lăsând o soluție salină, fără conservanți care are un efect blând asupra ochilor. Lentilele de contact curățate și dezinfectate pot fi păstrate și în soluția neutralizată în suportul special până la 7 zile fără a îl deschide.

  AOSEPT PLUS cu tehnologia HYDRAGLYDE Moisture Matrix necesită ca pacienții să urmeze instrucțiunile speciale de curățare și dezinfectare, asigurându-se că păstrează lentilele de contact în suportul special pentru cel puțin 6 ore, pentru ca peroxidul de hidrogen să se neutralizeze. Folosiți cu grijă pentru a evita folosirea greșită.

  Caracteristici:

  • Efect de curățare în profunzime;
  • Îndepărtează depozitele de pe lentile;
  • Ajută la îndepărtarea proteinelor.
 • Producător 
  Alcon
  Marcă
  AoSept
  Codul produsului
  ASPWHG90