Categorii
Soluție plată

Cumpărați lentile de contact online

Cumpărați lentile de contact online

Majoritatea persoanelor cumpără lentile de contact online pentru că sunt mai ieftine și este o modalitatea mult mai convenabila de cumpărare. Un alt motive pentru a cumpăra online este transportul gratuit oriunde în țară și în lume, disponibilitate 24/7 și un stil de viață activ care vă împiedică să mergeți la un magazin. Vă recomandăm să citiți instrucțiunile de mai jos pentru a avea o experiență cât mai plăcută de cumpărare online.

Dacă deja purtați lentile de contact, puteți căuta foarte ușor brandul de care aveți nevoie în bara de căutare, sau direct pe pagina brandului. Vă reamintim că nu trebuie să ne trimiteți sau să ne arătați rețeta pentru a putea cumpăra.

Veți avea însă nevoie să știți parametrii de care aveți nevoie, cum ar fi - BC, PWR sau parametri specifici dacă purtați lentile multifocale, bifocale sau torice. Dacă nu mai aveți aceste informații, puteți oricând să folosiți o cutie mai veche de lentile sau să vizitați un medic specialist.

Există într-adevăr situații în care vă va fi mai convenabil să cumpărați lentilele direct de la un magazin optic. De exemplu, atunci când aveți nevoie de o consultație, sau când nu mai vedeți bine cu lentilele pe care la veți deja. Atunci când experimentați orice disconfort, vă recomandăm să vizitați un medic specialist și să nu vă bazați doar pe articolele pe care le puteți găsi online.

Unele persoane preferă să încerce diferite branduri de lentile de contact și nu doar cele recomandate de medicul specialist/ (Opticienii pot avea uneori beneficii la recomandarea unor anumite branduri.) Vă recomandăm totuși să consultați un medic specialist dacă doriți să schimbați brandul, mai ales dacă purtați lentile torice sau trebuie să vă schimbați dioptriile.

Cu toate acestea, ne dorim să vă oferim toate detaliile despre produsele comercializate pentru a putea lua o decizie informată. Astfel, unii dintre clienții noștri decid să aleagă brandul de lentile de contact. Aceștia își doresc de obicei să:

  • Aibă un confort mai ridicat încercând alte lentile sferice cu aceleași dioptrii
  • Aleagă un brand mai ieftin, păstrând aceeași parametri
  • Achiziționeze lentile pentru o anumită ocazie - pentru practicarea unui sport, vacanțe, petreceri, etc.