Filtrare
Producător 
Marcă
Soluție plată

Lentile de contact multifocale

Categorie principală >Cumpără după tip >Lentile de contact multifocale

Ordonează după :


Lentile de contact multifocale

O dată cu înaintarea în vârstă, apar și problemele de vedere, una dintre ele fiind prezbiopia. Pe lângă ochelarii de vedere, acum puteți opta și pentru purtarea lentilelor de contact multifocale. Acestea vă oferă un grad ridicat de libertate și de confort, precum și un câmp vizual mai larg decât ochelarii.

Ce este prezbiopia?

Prezbiopia sau prezbitismul reprezintă scăderea puterii de acomodare a ochiului la schimbarea distanței la care priviți, mai ales la distingerea obiectelor aflate în apropierea. Aceasta apare la înaintarea în vârstă atunci când cristalinul (lentila ochiului) își diminuează grosimea și gradul de elasticitate.

Tipuri de lentile multifocale

În funcție de nevoile pe care le aveți și cât de mult purtați lentile de contact, puteți alege dintre lentile multifocale zilnice sau lunare. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de dioptrii mari, puteți alege mărcile de lentile de contact cu puteri extreme (marcate prin XR)

Parametri

Lentilele de contact multifocale au în plus un parametru pe lângă raza de curbură și dioptriile necesare, acesta fiind adiția. Aceasta indică nivelul de corecție necesar necesar pentru a vedea clar la o distanță mică. Este un număr între 0.50 și 3.00.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact multifocale, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.