Filtrare
Producător 
Marcă
Categorie
Soluție plată

Lentile de contact lunare

Categorie principală >Cumpără după tip >Lentile de contact lunare

Ordonează după :


prev
12
next

Lentile de contact lunare

Din ce în ce mai multe persoane suferă de diverse probleme de vedere, ce necesită alegerea unor produse de corecție a vederii. Una dintre opțiunile disponibile pe piață sunt lentilele de contact lunare, aceasta fiind și una dintre cele mai populare. Acestea reprezintă o alternativă la ochelarii de vedere, indiferent dacă aveți dioptrii pozitive, negative, suferiți de astigmatism și aveți nevoie de lentile de contact torice sau de prezbiopie ce necesită lentile multifocale. 

Cum se folosesc?

Lentilele de contact lunare pot fi purtate până la 30 zile, fiind necesară înlocuirea lor după această perioadă. La finalul fiecărei zile, trebuie să acordați o atenție specială îngrijirii și păstrării lentilelor. După înlăturare, acestea trebuie curățate cu soluții de întreținere pentru lentile de contact și păstrate într-un suport special de lentile de contact, în soluție multifuncțională sau salină. Este recomandată folosirea picăturilor de ochi hidratante pentru a evita senzația de ochi uscați și roșeața.

Avantajele lentilelor de contact lunare

  • oferă un grad ridicat de confort, având o perioadă de purtare mai lungă;
  • gamă variată de produse și tehnologii - fiind cele mai comune, producătorii de lentile de contact oferă diverse tipuri de produse;
  • prețuri accesibile.

Pentru cine sunt recomandate?

Lentilele de contact lunare sunt recomandate oricărei persoane care își dorește libertatea oferită de acestea în schimbul ochelarilor de vedere. Indiferent că doriți să le purtați pentru anumite evenimente, activități sportive sau zi de zi.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact lunare, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.