Filtrare
Producător 
Marcă
Categorie
Soluție plată

Lentile de contact zilnice

Categorie principală >Cumpără după tip >Lentile de contact zilnice

Ordonează după :


Lentile de contact zilnice

Din ce în ce mai multe persoane suferă de diverse probleme de vedere, ce necesită alegerea unor produse de corecție a vederii. Una dintre opțiunile disponibile pe piață sunt lentilele de contactc cu înlocuire zilnică. Acestea reprezintă o alternativă la ochelarii de vedere, fie pe termen lung, fie doar pentru anumite ocazii sau evenimente - petreceri, practicarea unui sport, vacanțe, etc.

Cum se folosesc?

Lentilele de contact zilnice, după cum sugerează și numele se pot purta o singură zi, trebuind aruncate la finalul zilei. A doua zi trebuie doar să aplicați o pereche nouă de lentile, așadar nu veți avea nevoie de niciun fel de soluție de îngrijire a lentilelor.

Avantajele lentilelor de contact zilnice

  • ușor de folosit, nu necesită niciun fel de îngrijire specială;
  • nu există costuri suplimentare cu soluțiile de întreținere;
  • reprezintă o variantă sănătoasă de purtare a lentilelor de contact, pentru că nu există riscul contaminării sau creării de depozite.

Pentru cine sunt recomandate?

  • pentru persoanele care suferă de alergii la soluțiile de întreținere;
  • pentru purtătorii de ochelari de vedere, care își doresc uneori libertatea oferită de lentile de contact - pentru vacanțe, activități sportive sau petreceri.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact zilnice, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.