Categorii
Soluție plată

Livrare și plată

Livrare și plată

Modalități de livrare

  • Expediere prin curierat rapid

Livrare produselor se poate realiza și prin intermediul firmelor de curierat rapid, iar aria de acoperire este națională. Produsele pot fi livrate oriunde în România. Alegând această modalitate de transport, veți primi coletul în aproximativ 3-4 zile lucrătoare.

Pentru comenzile mai mari de 149 de lei, livrarea prin curier este gratis. Pentru comenzile mai mici de 149 de lei, costul de livrare este de 15 lei.

Modalități de plată

  • Plata cu cardul 

Acceptăm următoarele modalități de plată cu cardul: Visa, MasterCard, Maestro, precum și alte modalități mai puțin populare.

  • PayPal 

Utilizați contul dumneavoastră PayPal, sau înregistrați-vă pentru unul nou dacă nu aveți încă un cont, pentru a putea folosi această modalitate de plată. PayPal este o metodă sigură de plată, care va confirma plata prin e-mail și, de asemenea, vă oferă dreptul de a solicita un ramburs, dacă aveți îndoieli legate de furnizarea serviciilor pentru care ați plătit. Puteți plăti atât direct cu cardul prin intermediul PayPal, sau din soldul dumneavoastră.PayPal

  • Plata la livrare

Puteți achita comanda dumneavoastră în momentul livrării de către curier, fără niciun cost adițional.

  • Transfer bancar

După plasarea comenzii, puteți face transfer direct în contul nostru în maxim 24 de ore. După confirmarea plății, vom continua lansarea comenzii.

Datele necesare pentru transferul bancar:
Nume beneficiar: EOPTIKA Ltd
Adresă: Terez Krt, 41, Budapesta, Ungaria
Cont bancar: RO37 BACX 0000 0007 5661 1000
Denumirea băncii: UniCredit Bank, RO
Număr referință - vă rugăm să folosiți identificatorul comenzii plasate.