Filtrare
Producător 
Marcă
Categorii
Soluție plată

Lentile de contact colorate

Categorie principală >Lentile de contact colorate

Ordonează după :


prev
next

Lentile de contact colorate

V-ar plăcea să aveți o altă culoare a ochilor? Acum puteți să vă schimbați culoarea de la albastru la căprui, verde sau violet fără nicio problemă! Lentilele de contact nu sunt doar pentru cei ce au nevoie de corecția vederii, ci și pentru persoanele care vor un look nou.

Cum se folosesc?

În funcție de perioada de purtare a lentilelor de contact colorate, acestea vor necesita un alt tip de îngrijire. Dacă optați pentru lentile de contact colorate lunare, atunci va trebuie să le îndepărtați la finalul zilei, să le clătiți și să le păstrați în soluție într-un suport special de lentile. În cazul în care alegeți să purtați lentile cu înlocuire zilnică, atunci trebuie doar să le aruncați la finalul zilei și să aplicați o pereche nouă la următoarea purtare.

Avantajele lentilelor de contact colorate

  • gama variată de culori și efectul acestora - puteți opta pentru intensificarea nuanței naturale sau pentru schimbarea totală a acesteia;
  • un look nou la prețuri accesibile;
  • accesoriul perfect pentru o petrecere tematică sau de Halloween;
  • le puteți purta și dacă suferiți de miopie/hipermetropie.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact colorate, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.