Filtrare
Producător 
Marcă
Soluție plată

Lentile de contact torice

Categorie principală >Cumpără după tip >Lentile de contact torice

Ordonează după :


Lentile de contact torice

Din ce în ce mai multe persoane suferă de diverse probleme de vedere, printre care și astigmatismul ce necesită alegerea unor produse specifice de corecție a vederii. Pe lângă ochelarii de vedere, acum puteți opta și pentru purtarea lentilelor de contact torice. Acestea vă oferă un grad ridicat de libertate și de confort, precum și un câmp vizual mai larg decât ochelarii.

Ce este astigmatismul?

Astigmatismul este una dintre problemele de vedere care se manifestă în prinicipal prin vedere neclară indiferent de distanța la care priviți. Acesta este cauzat de o curbură neregulată a corneei (membrana exterioară a ochiului) și duce la formarea a două imagini diferite la nivel de retină.

Tipuri de lentile de contact torice

În funcție de nevoile pe care le aveți și cât de mult purtați lentile de contact, puteți alege dintre lentile torice zilnice, bisăptămânale sau lunare. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de dioptrii mari, puteți alege mărcile de lentile de contact cu puteri extreme (marcate prin XR)

Parametrii

Pe lângă parametrii lentillor de contact ce corectează miopia/hipermetropia, lentilele de contact torice au în plus doi parametri:

  • cilindrul - indică gradul de corecție necesar pentru astigmatism și este mereu un număr negativ
  • axa -  indică unghiul de corecție necesar pentru o vedere de precizie. Acesta este între 0 și 180 de grade.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact torice, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.