Categorii
Soluție plată
Detalii produs


Boston Simplus (120 ml)

44,90 lei
Boston Simplus (120 ml)
Informații referitoare la disponibilitatea produsului vor fi afișate după selectarea parametrilor.
Adaugă în coș


FAN

2-5 zile
15RON (gratis peste 149RON)

Plata la livrare


Posibilitatea de plată la livrare

Creează o peliculă deasupra ochiului din momentul aplicării lentilelor pe ochi pentru a le menține hidratate pe tot parcursul zilei.

 • Funcții:

  • Curăță;
  • Dezinfectează;
  • Hidratează;
  • Menține;
  • Îndepărtează depunerile proteice.

  Nu folosiți produsul dacă sigiliul lipsește sau este deteriorat!

  Instrucțiuni de folosire

  1. Spălați-vă pe mâini cu un săpun blând (Atenție - săpunurile lichide pot conține agenții de suspensie pe bază de ulei)
  2. Puneți lentilele într-un suport gol de lentile de contact și umpleți cu soluție proaspătă Boston SIMPLUS Multi-Action. Lăsați lentilele în soluție pentru cel puțin patru (4) ore, sau peste noapte înainte de a le purta din nou. Folosiți mereu soluție proaspătă pentru înmuierea și păstrarea lentilelor.
  3. Spălați-vă pe mâini cu un săpun blând înainte de a curăța (freca) lentilele. După înmuierea lentilelor, scoteți-le din suportul special, frecațile pe ambele părți cu grijă utilizând 4 picături de soluție Boston SIMPLUS Multi-Action în palmă pentru 20 de secunde. Nu mai este necesară utilizarea unei soluție de curățare zilnică!
  4. Clătiți pentru aproximativ 5 secunde cu un flux intens de soluție Boston SIMPLUS Multi-Action pentru a îndepărta posibilele depuneri pentru a putea aplica lentilele.
  5. Curățați cu grijă interiorul suportului de lentile de contact cu apă caldă și uscați în mod natural după fiecare utilizare.
  6. Aruncați soluția la 90 de zile de la deschiderea ambalajului. Păstrați data deschiderii pe spațiul special pe care îl găsiți pe spatele sticlei. Notă - Dacă este folosită zilnic, soluția va fi epuizată înainte de 90 de zile.
 • Producător 
  Bausch + Lomb
  Marcă
  Boston
  Codul produsului
  BS120