Categorii
Soluție plată
Detalii produs


Progent (5x)

64,90 lei
Progent (5x)
Informații referitoare la disponibilitatea produsului vor fi afișate după selectarea parametrilor.
Adaugă în coș


FAN

2-5 zile
15RON (gratis peste 149RON)

Plata la livrare


Posibilitatea de plată la livrare

Ofertă specială produse Menicon

Cumpără 3 cutii de Menicare Pure Menicare Plus, Progent sau oricare combinații dintre cele 3 produse și beneficiezi de o reducere de 10 lei. Aplică codul de reducere 10MENICON.

 

 • Descriere Menicon Progent 5X

  Progent îndepărtează proteinele și se folosește pentru lentilele de contact rigide permeabile la gaz. Progent este o combinație de 2 soluții sterile - Progent A (hipoclorit de sodiu, carbonat de sodiu, hidroxid de sodiu, apă purificată) și Progent B (bromură de potasiu, carbonat de sodiu, purificat).

  Lăsați lentilele la înmuiat în soluție Progent pentru cel mult 30 de minute. Nu este recomandată înmuierea lentilelor pentru o perioadă mai lungă de 30 de minute. După folosirea soluției Menicon Progent este recomandată clătirea lentilelor cu o soluție salină sau o soluție de curățare pentru lentilele dure. Tratamentul Menicon Progent este recomandat la fiecare 2 săptămâni, însă este recomandat să confirmați frecvența cu medicul specialist.

   

  Contraindicații

  Nu folosiți Progent dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele sale. Nu folosiți produsul cu lentile moi, inclusiv hidrogel sau silicon-hidrogel.

   

  Cum se utilizeaza Menicon Progent

  ATENȚIE! Nu lăsați soluția Menicon Progent să vă atingă pielea, ochii sau hainele. Folosiți doar soluții saline sau soluții speciale pentru clătirea lentilelor dure și nu folosițio niciodată apă de la robinet. Înainte de atingerea lentilelor, spălați-vă pe mâini.

  1.  Puneți lentilele în partea superioară a suportului special pentru acestea, lentila stângă - Left/L și lentila dreapta - Right/R înainte de a mixa soluțiile.
  2.  Deschideți soluția Progent A si turnați în partea de jos a suportului special. Aruncați recipientul. Deschideți soluția Progent B și turnați în suportul special după care aruncați recipientul.
  3. Închideți capacul bine a suportului special și agitați ușor de câteva ori
  4. Lăsați lentilele în soluția mixată Progent pentru 30 de minute. Dar nu mai mult de 30 de minute.

   ATENȚIE: Nu atingeți lentilele înainte de a le clăti!

  5.  Îndepărtați capacul suportului Progent și lăsați lentilele în suportul special de lentile. Aruncați soluția mixată Progent în chiuvetă în timp ce curge apa.
  6. Clătiți lentilele cu soluție salină sau cu Menicare Pure/Plus.
  7. Lăsați suportul deschis să se usuce.

   

  Precauții

  • Spălați-vă mereu pe mâini înainte de a pune mână pe lentilele de contact.
  • Folosiți soluția Progent imediat după amestecare și aruncați-o imediat după curățarea lentilelor. Nu refolosiți niciodata soluția.
  • Nu lăsați lentilele în soluție mai mult de 30 de minute întrucât poate duce la decolorarea lentilelor.
  • Folosiți doar suportul pentru lentile inclus în pachet.
  • Folosiți înainte de termenul de valabilitate înscris pe cutie.
  • Nu folosiți cu lentile de contact moi.
  • Nu aplicați soluția Progent direct în ochi sau nas.
  • Nu turnați soluția Progent pe haine.
  • Evitați contactul cu pielea.
  • Nu înghițiți soluția Progent.
  • Păstrați la temperatura camerei.

   

  Reacții adeverse și cum să procedați

  Pot apărea următoarele probleme: înțepături la nivelul ochilor, arsuri sau mâncărime (iritare), confortul este mai mic decât atunci când lentila a fost plasată pentru prima dată pe ochi, senzație de ceva în ochi (corp străin, zonă zgâriată), lăcrimare excesivă a ochiului, secreții neobișnuite ale ochiului, roșeață a ochiului, reducerea clarității vederii (acuitate vizuală slabă), vedere încețoșată, curcubee sau halouri în jurul obiectelor, sensibilitate la lumină (fotofobie) sau ochi uscați.

   

  Dacă observați oricare dintre cele de mai sus, ÎNLĂTURAȚI IMEDIAT LENTILELE.
  • Dacă lentila este în vreun fel deteriorată, NU REINSERAȚI.
  • Dacă lentila nu pare a fi deteriorată și nu există disconfort sau probleme, curățați bine, clătiți și dezinfectați lentila, apoi reintroduceți. Dacă apare orice disconfort sau problemă, îndepărtați IMEDIAT lentila și consultați medicul specialist pentru identificarea problemei și, dacă este necesar, obțineți tratament pentru a evita leziuni oculare grave.
  • Dacă soluția Progent este introdusă accidental în ochi sau nas, spălați bine timp de aproximativ 1 minut cu soluție salină sterilă. Consultați-vă medicul specialist în îngrijirea ochilor sau alt medic specialist și, dacă este necesar, obțineți
  tratament pentru a evita daune grave.
  • Dacă soluția Progent este înghițită accidental, beți o cantitate mare de apă. Solicitați asistență medicală profesională imediată.
  • Dacă soluția Progent este vărsată accidental pe piele, spălați bine cu apă de la robinet timp de aproximativ 1 minut.

 • Producător 
  Menicon
  Marcă
  Menicon
  Codul produsului
  PGSP-I