Filtrare
Marcă
Categorie
Categorii
Soluție plată

Bausch & Lomb


Bausch & Lomb is a company specalized in eye care  since more than 150 years.


Ordonează după :


Bausch + Lomb - producător lentile de contact

Bausch + Lomb este una dintre cele mai vechi, mai mari și mai cunoscute companii din domeniul opticii. Compania a fost fondată în 1853, de către John Jacob Bausch, un imigrant german în Statele Unite. Pentru a își menține afacerea, acesta a împrumutat bani de la prietenul său Henry Lomb, cu promisiunea că dacă afacerea prosperă, cei doi vor deveni parteneri. Afacerea a crescut, iar parteneriatul între cei doi a fost format.

La lansarea afacerii, Bausch + Lomb fabrica diverse produse, de la rame de ochelaari, până la lentile pentru microscop, bincolu sau aparate foto. Din 1971, aceasta a lansat primele lentile de contact moi, iar de atunci este  cel mai mare producător de produse de îngrijire a ochilor.

Deși a evoluat, compania încă aderă la valorile din momentul fondării - inovația, dedicarea și măestria. Din 2013, Bausch + Lomb a devenit divizia optică a Valeant Pharmaceuticals International.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact produse de Bausch + Lomb, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.