Categorii
Soluție plată

Acuvue


Ordonează după :


Lentile de contact Acuvue

Acuvue este cea mai bine vândută marcă de lentile de contact de la Johnson & Johnson, companie ce a marcat industria opticii prin lansarea lentilelor Acuvue în 1987. Johnson & Johnson VisionCare se axează pe inovație, pe descoperirea unor produse noi care să acopere nevoile tuturor clienților.

Acestea sunt create prin tehnolohia Hydra-Clear ce asigură un confort ridicat de lungă durată pentru toate tipurile de utilizatori. Fiecare lentilă Acuvue include de asemenea și un filtru împotriva razelor UV pentru a reduce riscul de cataractă.

Nivelul ridicat de hidratare al lentilelor Acuvue înlătură riscul apariției unor infecții pentru confortul ochilor dumneavoastră. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care petrec ore îndelungate în fața dispozitivelor digitale, monitoarelor sau în medii uscate sau cu mult praf.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de lentile Acuvue produse de Johnson & Johnson, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre: