Categorii
Soluție plată

Biofinity


Meet CooperVision Biofinity®, the silicone hydrogel contact lenses that won’t slow down your busy days. Biofinity lenses offer you the premium level of comfort that you’re searching for.


Ordonează după :


Lentile de contact Biofinity

Lentilele de contact Biofinity de la CooperVision sunt potrivite pentru o purtare îndelungată de până la 6 nopți/7 zile continue. CooperVision este o companie relativ nouă în domeniul opticii, însă a crescut foarte repede, având o gamă variată de produse.

Biofinity folosește tehnologia Aquaform de menținere a nivelului de hidratare pentru a oferi libertate și confort celor ce aleg aceste lentile. Lentilele Biofinity sunt foarte moi și în același timp ușor de aplicat și înlăturat datorită nuanței albastre a lentilelor. Purtarea pentru o perioadă îndelungată este posibilă datorită gradului ridicat de permeabilitate a oxigenului ce ajută la menținerea hidratării și înlătură orice disconfort.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de lentile Acuvue produse de Johnson & Johnson, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre: