Filtrare
Categorie
Categorii
Soluție plată

Air Optix


Ordonează după :


Lentile de contact Air Optix

Lentilele de contact Air Optix de la Alcon setează un nou standard în materie de permeabilitate la oxigen.  Alcon este una dintre cele mai mari și mai de succes companii ce se ocupă cu fabricarea produselor de îngrijire a ochilor.

Acestea folosesc tehnologia SmartShield ce crează un start protectiv ultra subțire ce înlătură riscul creării de depozite care pot ulterior să influențe confortul purtării și pot cauza uscarea ochilor. De asemenea, gama Air Optix Aqua folosește tehnologia TriComfort pentru a oferi tuturor purtătorilor un confort de lungă durată, iar gama Air Optix Plus folosește tehnologia HydraGlyde ce a fost creată în mod special pentru a menține hidratarea lentilele de contact din silicon hidrogel.

Toate lentilele Air Optix sunt create din materiale avansate ce permit cu până la 5 ori mai mult oxigen să ajungă direct la ochi față de lentilele tradiționale.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi lentilele Air Optix de la Alcon, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre: