Categorii
Soluție plată

PureVision


Ordonează după :


Lentile de contact PureVision

Lentilele de contact PureVision de la Bausch + Lombuna dintre cele mai vechi, mai mari și mai cunoscute companii din domeniul opticii, sunt create din cel mai nou silicon hidrogel - AerGel. Acestea au un grad ridicat de permeabilitate a oxigenului ce asigură o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei.

Materialul AerGel folosit pentru lentilele PureVision permite oxigenului să ajungă în mod natural la ochi și înlătură riscul creării de depuneri. 

Pentru a face față orelor întregi în fața calculatoarelor sau a dispozitivelor digitale și a nu a suferi de niciun disconfort, Bausch + Lomb a creat lentilele PureVision 2 pentru a vă oferi o vedere clară și de precizie în fiecare zi.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de lentile PureVision produse de Bausch + Lomb, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre următoarele tipuri de lentile, atât din gama PureVision, cât și PureVision 2: