Categorii
Soluție plată

BioTrue


Ordonează după :


Lentile de contact BioTrue

Lentilele de contact zilnice Biotrue ONEday de la Bausch + Lomb, una dintre cele mai vechi, mai mari și mai cunoscute companii din domeniul opticii, își pot menține 98% din nivelul de hidratare până la 16 ore. Acestea sunt create din materiale unice ce funcționează în mod asemănător cu ochiul, pentru a forma o barieră pentru deshidratare și a asigura o purtare de confort pe tot parcursul zilei.

Lentilele Biotrue ONEday au un nivel de apă de 78% și prezintă un design asferic, precum și protecție împotriva razelor UV. Aceste lentile sunt ideale pentru oricine întâmpină senzație de ochi obosiți în timpul zilei și își dorește să aibă o vedere clară și de precizie prin intermediul lentilelor de contact. Avantajele purtării lentilelor de contact zilnice BioTrue sunt următoarele:

  • ușor de folosit, nu necesită niciun fel de îngrijire specială;
  • nu există costuri suplimentare cu soluțiile de întreținere;
  • reprezintă o variantă sănătoasă de purtare a lentilelor de contact, pentru că nu există riscul contaminării sau creării de depozite.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi lentilele zilnice BioTrue ONEday la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin Poșta Română indiferent de valoarea comenzii, sau prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.