Filtrare
Categorie
Categorii
Soluție plată

Proclear


Ordonează după :


Lentile de contact Proclear

Gama de produse Proclear de la CooperVision sunt create utilizând tehnologia PC (Phosphorylcholine), dintr-un material ce imită substanțele naturale găsite în membrana celulelor umane. CooperVision este o companie relativ nouă în domeniul opticii, însă a crescut foarte repede, având o gamă variată de produse. 

Molecule din materialele folosite în crearea lentilelor Proclear atrag și sunt înconjurate de apă, ceea ce ajută la păstrarea lentilelor Proclear hidratate până la 12 ore.

Există o gamă variată de produse Proclear, adaptate pentru diferite probleme de vedere - astigmatism, miopie, hipermetropie, prezbiopie și altele. În funcție de nevoile dumneavoastră și de stilul de viață pe care îl adoptați, puteți alegea tipul potrivit pentru dumneavoastră - lentile zilnice sau lunare.

Oferta netOptica.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de lentile Proclear produse de CooperVision, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin Poșta Română indiferent de valoarea comenzii, sau prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre: